Kauneuden filosofia

Dermalogica

Dermalogica-tuotteiden koostumukset ovat vuosien ajan olleet edelläkävijöitä tuotekehittelyssä. Tuotteiden valmistukseen on käytetty vain parhaita mahdollisia raaka-aineita. Tuotteet eivät aiheuta komedoja, sillä ne eivät sisällä ihohuokosia tukkivia mineraaliöljyjä tai lanoliinia. Tuotteet eivät myöskään sisällä ihoa ärsyttäviä keinotekoisia tuoksu- tai väriaineita, eivätkä ihoa kuivattavaa S.D. alkoholia.

Tuotteet on kehitetty ympäristöä ajatellen ja kaikki raaka-aineet ovat puhtaita luonnon lähteistä. Tuotteet on pakattu kierrätettäviin materiaaleihin.

Dermalogica-tuotteita ei missään vaiheessa testata eläimillä.

Jokainen kasvohoitosi on aina erilainen. Iho muuttuu jatkuvasti, sillä siihen vaikuttavat monet sisäiset ja ulkoiset tekijät, kuten hormonit, perimä ja ilmasto. Pitkän kokemuksen ja kouluttautumisen tuomaa asiantuntemusta ja nykyaikaisia laitteistoja hyödyntäen löydämme parhaan hoitoratkaisun Sinun ja ihosi tämänhetkisiin tarpeisiin.

Dr. Grandel

Dr. Grandel GmbH on Saksan johtavia kosmetiikan ja ravintolisien valmistajia ja heidän kansainvälisesti palkittuja tuotteita saa 50 maasta, myös Suomesta. Heidän läpimurtonsa on Epigran-uutteen tuotekehitys, jota on käytetty Dr. Grandel -kosmetiikassa yli 60 vuoden ajan.

Dr. Grandel takaa kaikkien tuotteiden korkean laadun. Tuotteet ovat ainutlaatuisia ja tehokkaita. Tuotteet ovat hoitolamarkkinoilla omaa luokkaansa. Augsburgin laboratoriossa valmistetaan ja testataan kosmetiikka- ja ravintolisätuotteiden lisäksi myös tuotteissa tarvittavat pääraaka-aineet. Dr. Grandel on vahvasti sitoutunut eettisiin periaatteisiin; toimimaan ympäristöystävällisesti ja ottamaan huomioon kaikki yrityksen kanssa tekemisissä olevat ihmiset.